WEBINARER

EFTERÅRETS WEBINARER


1) START GODT - onsdag, 28. sept 2022, kl. 15 – 16:15

Gode tips til at starte godt: Afklar tematisk udviklingsplan. Afklar om man vil være partner el. koordinator, vil søge mobilitet el. projekter, vil vælge nordiske el. EU-programmer, mm. Oversigt over relevante tilskudsprogrammer for nye.


2) EN ATTRAKTIV PARTNER – onsdag, 26. okt 2022, kl. 15 – 16:15

4 ud af 5 organisationer i projektsamarbejde er partnere, og det er ikke så krævende i ansøgnings-fasen og under projektet at være partner. Promover jer som en god og relevant partner for at komme med i ansøgninger, og bliv en god partner under projektets gennemførelse.


3) MOBILITETSTILSKUD – onsdag, 23. nov 2022, kl. 15 – 16:15

Mobilitetstilskud kan inkludere studierejser, kurser og længere ophold hos en partner i udlandet for at udveksle erfaringer, udvikle kompetencer og styrke internationale kontakter. Mobilitetsansøgninger er nemmere at lave, succesraten er bedre og et tilskud er nemmere at administrere og rapportere. Gode råd til at lave en god mobilitetsansøgning.


4) PROJEKTTILSKUD – onsdag, 14. dec 2022, kl. 15 – 16:15

Godt startet er halvt fuldendt. Det indledende projektkoncept er afgørende for ansøgningsarbejdet. Hør om konceptets opbygning og hvordan det bruges til at finde partnere. Vær klar til at arbejde som koordinator af et projektkonsortium.


                                                ****************************


Se her oversigt over alle 10 webinarer i skoleåret 2022 - 2023


ENKLE OG EFFEKTIVE WEBINARER


Webinarerne arrangeres som virtuelle zoom-møder, og de er åbne for foreningens medlemmer og andre interesserede. Det er gratis at deltage.


Til hvert webinar er der en kort velkomst og introduktion ved en ordstyrer (ca. 5 min); 1 - 2 plenum oplæg (ca. 45 min), med spørgsmål og debat i plenum (ca. 10 – 15 min); foromtale af næste webinar, samt andet medlemsnyt (ca. 5 – 10 min).


Webinarerne foregår i efteråret 2022 i den sidste onsdag i måneden fra kl. 15 – 16:15. 

TILMELDING TIL WEBINARERNE  


Man kan tilmelde sig et enkelt eller flere webinarer samtidigt, og det foregår ved at sende en e-mail til info@ngo-netvaerk.dk hvor man angiver sit navn, sin forening, samt hvilke webinarer man tilmelder sig.


Man skal tilmelde sig senest en uge før webinaret for at komme på den liste af deltagere, der senest 3 dage før webinaret får tilsendt et zoom-link for at kunne deltage.